Медиите за Димитър

Награди и лицензи

Биография

Димитър БазотевСъстезател и тренъор по фитнес и културизъм

Образование и титли на Димитър

  • През 2007 г.  защитава с  „отличен” диплома за фитнес инструктор в Националната спортна академия при доц.Владимир Боянов.
  • През 2009 г. печели I място във фототурнира на списание „Мускули и фитнес”.
  • През 2010 г. на състезание по класически културизъм в кат.над 180 см. Димитър  завоюва II място на квалификацията за Балканско първенство в София, когато сред публиката в Зимния дворец присъства и 8-кратният „Мистър  Олимпия” Рони Колман.
  • През 2012 г. в Стара Загора се състезава на Републиканското първенство по класически културизъм и зае VI място при изключително силна конкуренция на 13 елитни състезатели.
  • През 2014г в Пловдив печели сребърен медал на квалификацията за национален отбор по класически културизъм при конкуренцията на 12 отлично подготвени състезатели. 2 седмици след това във Виена - Австрия сред билдери от цял свят заема престижното 3то място на отворения ( за състезатели от цял свят ) турнир - купа на Австрия.  
  • През 2016 година, след скандално отсъждане, завоюва бронзов медал на квалификацията за национален отбор в Пловдив .
  • Участник на Европейско първенство по класически културизъм на WBPF в Будапеща , Унгария.

Димитър за BIZON.BG

Bizon.bg  е специализиран онлайн магазин за хранителни добавки, биохрани и фитнес услуги. В него ще намерите всичко, от което имате нужда, за да бъдете здрави и в добра форма. Винаги може да получите професионална консултация и съвет за това което ви интересува свързано с хранителните добавки,тренировки и здравословното хранене.

ГАРАНЦИЯ

Все още не сте сигурни дали програмите са за вас?

Димитър е професионалист, който Ви гарантира постигане на най-добрите резултати като подхожда с голямо внимание към вашето здраве и сигурност.Видео

Искаш да си като Bazo?